AD-Lasku ja AD-Erämaksu mahdollistavat

kuluttaja-asiakkaille turvallisen ja joustavan

vaihtoehdon ostosten rahoittamiseen kertaluotolla!


Laskulla, yhdessä tai useammassa erässä

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain todistaa henkilöllisyytesi ja antaa yhteystietosi reaaliaikaisen luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen vahvistat ostotapahtuman ja maksutapavalinnan allekirjoituksellasi ja lasku ostoksestasi toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa postitse.

AD-Laskulla maksuaikaa

Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, et maksa ostoksistasi korkoja. Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 50 – 3000 euroa.

Sen hakeminen käy helposti ja nopeasti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea luottopäätöstä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan. 

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman allekirjoituksellasi, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi.

Voit selvittää mahdollisuutesi myönteiseen luottopäätökseen jo ennen ostotapahtumaa yksityisesti tekstiviestillä. Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran ja vastausviesti on maksuton. Huomaathan, että ennakkoluottopäätös ei ole sitova: se on tarkoitettu helpottamaan asiointiasi liikkeessä, muttei sido sinua tekemään ostosta eikä luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.
Tee ennakkoluottokysely lähettämällä tekstiviesti:

HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO KAUPPATUNNUS

[esim. 123456-789X 00100 AD] numeroon 0404 800 900

 

http://www.ad-finland.com/autokorjaamo/ad-eramaksu

 

SAAT NYT 60 PÄIVÄÄ KOROTONTA MAKSUAIKAA !

AD-Erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi

Tällöin valitset verkkopalvelussa sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja maksat saamallasi laskulla vain ensimmäisen kuukausierän. 

Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen. 
Saat kuukausittain laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu.

Osoitteessa bill.lindorff.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä. 

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,20 € ja luoton korko on 22 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 33,59 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1149,88 €. 

Asiakaspalvelu maksuasioissa 

Laskuun, luottopäätökseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:

Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi

Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8–20 ja lauantaisin kello 10–15 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu). 

Henkilötiedot ja luottopäätös

 AD-Laskuun ja AD-Erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Myyjä syöttää tietosi luotonmyöntäjän Lindorff Invest Oy:n järjestelmään, joka varmistaa osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Lindorff Investin asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista Lindorffin asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu myymälän asiakastietorekisteriin. 

Luottoehdot 

Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Lindorff Payment Services AB:lle, joka vastaa Lindorffin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. Lisätietoja ja muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat osoitteesta bill.lindorff.fi.