AD-AJOTURVA  49 €/vuosi

AD-Ajoturva on apunasi ongelmatilanteissa joka päivä kellon ympäri.AD-Ajoturvan saat vuodeksi 49 eurolla.

 AD-Ajoturvan kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-huoltopisteeseen, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan - kaikissa EU-maissa. Kokonaispalvelu autoilijalle, joka haluaa helppoutta ja huolettomuutta tien päälle.

AD-Ajoturva tuo avun joka tilanteessa

 Tekninen vika tai ulosajo, AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa ympäri vuorokauden. AD-Ajoturvan asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine).

Sinun ei tarvitse huolehtia palvelun kustannuksista eikä vakuutusehdoista, koska korvaamme tilanteet, joita autopalveluvakuutuksesi ei yleensä korvaa. Autamme kaikissa matkankeskeyttävissä ongelmissa, kuten:

  • Tekninen vika

  • Auton hinaus kotipihasta

  • Rengasrikko

  • Avainten jääminen lukittuun autoon

  • Polttoaineen loppuminen kesken matkan

  • Lumeen juuttuminen

  • Apukäynnistys akun tyhjentyessä

  • Korjatun auton toimitus kotipaikkakunnalle

Sijaisauto

 Tarjoamme sijaisauton enintään kahdeksi vuorokaudeksi, jotta matkasi pääsee jatkumaan mahdollisimman mukavasti. Maksat vain 15 € omavastuun vuorokaudessa.

 

  C:\fakepath\AD_Ajoturva_100x100_080514_JPG..jpg

Voimassa kaikissa EU-maissa

 Voit viettää lomaa huoletta autolla, moottoripyörällä tai vaikka asuntoautolla EU-maissa (myös Norja ja Sveitsi). Sijannistasi riippumatta apua ongelmatilanteisiin on aina saatavilla vain puhelinsoiton päässä - omalla äidinkiellelläsi.

AD-Ajoturva toimii yhteistyössä Falckin kanssa

 AD on Suomen ja koko Euroopan suurin autopalveluketju, joka tarjoaa kaikille autoilijoille korkealuokkaiset huolto- ja korjauspalvelut sekä nyt myös monipuolisen AD-Ajoturvan.

Falck Hinaus- ja Tiepalvelut on paikallisista yrittäjistä koostuva, koko Suomen kattava hinauspalveluketju.

Palvelemme monipuolisesti kaikissa autoilijan kohtaamissa ongelmatilanteissa vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Tuomme avun lähellesi, kun olet tien päällä - olitpa liikkeellä millä tahansa ajoneuvolla.

Avun tilaat ympäri vuorokauden helposti ja nopeasti koko maassa numerostamme 0200 02323 (0,08 €/min + pvm/mvm).

Tärkeää!

Palvelun voimassaolo edellyttää autopalveluvakuutusta. Falckilla on oikeus veloittaa autopalveluvakuutuksesta korvattavat kustannukset vakuutusyhtiöltäs

http://www.ad-finland.com/autokorjaamo/ad-ajoturva